Home / Fun / Polici shkruan dënim për skulpturën artistike (Foto)

Polici shkruan dënim për skulpturën artistike (Foto)

Skulptura në formën e një automjeti të lakuar i cili ishte parkuar te një ndërtesë në Gjermani, nuk shpëtoi pa kartën e dënimit nga policia e trafikut.

Artisti gjerman Erwin Wurm është i njohur me lakimin e automjeteve dhe kamionëve në emër të artit.
Ashtu edhe një kamion i tij i lakuar i tipit Mercedes, gjendet në afërsi të banesës së tij.

KAMKIONI

Check Also

Gjejeni kush do e fitojë këtë betejë (Foto)

Para pak ditësh, fotoja e një nuselaleje bëri xhiron e botës. Krijesa e vogël luftoi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by themekiller.com