Home / Komuna / Fillon aktiviteti në kuadër të ditës së tokës

Fillon aktiviteti në kuadër të ditës së tokës

Nënkryetari i komunës së Obiliqit  Ajet  Berisha,  Drejtoria për Mbrojtje dhe Mjedis së bashku me KEK-un, Kompania Regjionale të Mbeturinave “Pastrimi” si dhe me mbështetjen e Stacionit Policor në Obiliq, FSK-në, nxënësit e shkollave të mesme dhe atyre fillore, ekzekutivi, OJQ-të, sot ndërmorri aksionin e radhës për eleminimin e deponive ilegale të mbeturinave.

Po ashtu  filluan mbjelljen e luleve dhe gjelbrimit  ” Të gjithë së bashku për një ambient më të mirë” ishte motoja që bëri bashkë të gjithë sot në qendër të qytetit.

Check Also

Kryetari i Komunës, Xhafer Gashi me banorët e fshatit Hade, takuan zyrtarët e KEK-ut

Kryetari i Komunës Xhafer Gashi dhe nënkryetari Ajet Berisha së bashku me banorët e fshatit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by themekiller.com