Home / Komuna / Kryetari i Komunës, Xhafer Gashi me banorët e fshatit Hade, takuan zyrtarët e KEK-ut

Kryetari i Komunës, Xhafer Gashi me banorët e fshatit Hade, takuan zyrtarët e KEK-ut

Kryetari i Komunës Xhafer Gashi dhe nënkryetari Ajet Berisha së bashku me banorët e fshatit Hade, takuan sot zyrtarët e KEK-ut.

Kryetari Gashi kërkoi edhe sot nga zyrtarët e KEK-ut, që të respektohet marrëveshja e arritur me banorët e  fshatrave Hade – Shipitullë për shpronësim të drejtë dhe të ju njihet e drejta e punësimit.

Check Also

Kryetari Gashi takoi ministrin MZHE-së Valdrin Lluka

Pas takimit me banorët e Hades dhe zyrtar e KEK-ut, Kryetarin e Komunës z.Xhafer Gashi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by themekiller.com