Home / Komuna / Kryetari i Komunës z. Xhafer Gashi zgjedhet zv.Kryetar i Asociacionit të Komunave të Kosovës

Kryetari i Komunës z. Xhafer Gashi zgjedhet zv.Kryetar i Asociacionit të Komunave të Kosovës

Sot , Asociacioni i Komunave të Kosovës në kuvendin zgjedhor me datë 03 Prill 2018 , zgjodhi edhe organet e reja të AKK .

Bordi dhe Udhëheqja e AAK

-Kryetar i AKK z. Agim Veliu

zv.Kryetar i AKK z. Xhafer Gashi

Anëtar i bordit z. Imri Ahmeti

Anëtar i bordit z. Haki Rugova

Anëtar i bordit z. Agron Kuqi

Anëtar i bordit z.Agim Aliu

Anëtar i bordit z. Dragan Petkoviq

Bordi dhe udhëheqja e AKK zgjedhet me mandat katër vjeçar.

Check Also

Kryetari Gashi takoi ministrin MZHE-së Valdrin Lluka

Pas takimit me banorët e Hades dhe zyrtar e KEK-ut, Kryetarin e Komunës z.Xhafer Gashi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by themekiller.com