Home / Komuna / Nënkryetari i Komunës Ajet Berisha, priti banorët e fshatit Hade

Nënkryetari i Komunës Ajet Berisha, priti banorët e fshatit Hade

Nënkryetari i komunës, Ajet Berisha, së bashku me Kryesuesin e Kuvendit Komunal Burim Gërguri,   pritën banorët e fshatit Hade pas protestës që e patën në Hade.

Në këtë takim u diskutua për shqetësimet e këtyre banorëve lidhur me zgjerimin e mihjes së re, si dhe kërkesat tjera që kanë të bëjnë me shpronësimin në këtë pjesë.

Nënkryetari shprehi gatishmërinë e Komunës që të ndihmoi në çdo fazë të zhvillimit të këtij procesi, po ashtu tha që në vazhdimësi do t’i mbaj të informuara institucionet e nivelit qendror me zhvillimet që do të ndodhin në këtë pjesë.

Check Also

Kryetari Gashi takoi ministrin MZHE-së Valdrin Lluka

Pas takimit me banorët e Hades dhe zyrtar e KEK-ut, Kryetarin e Komunës z.Xhafer Gashi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by themekiller.com