Home / Komuna / QKMF-ë, në Obiliq realizoi projektin e vizitave sistematike për nxënësit e shkollave SHFMU

QKMF-ë, në Obiliq realizoi projektin e vizitave sistematike për nxënësit e shkollave SHFMU

Drejtori i shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale Ibush Mjekiqi së bashku me ekipin e tij edhe këtë vit realizoi projektin e vizitave sistematike për nxënësit e shkollave Fillore të Mesme të Ulta  në Komunën e Obiliqit.

Qëllimi i këtyre vizitave sistematike është vlerësimi i rritjes dhe zhvillimit psiko – fizik i fëmijëve të këtyre grup-moshave. Zbulimi i hershëm i sëmundjeve, anomalive dhe çrregullimeve eventuale si dhe preventimi me kohë,  korrigjimi i anomalive dhe trajtimi i sëmundjeve.

Për të realizuar këtë projekt u angazhuan dy ekipe implementuese, secili ekip kishte Mjek Familjar, Epidemiolog,  Infermiere të Mjekësisë Familjare dhe Stomatolog.

Check Also

Kryetari i Komunës, Xhafer Gashi me banorët e fshatit Hade, takuan zyrtarët e KEK-ut

Kryetari i Komunës Xhafer Gashi dhe nënkryetari Ajet Berisha së bashku me banorët e fshatit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by themekiller.com