Home / Komuna / Në 29 vjetorin e rënies së Heronjëve Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu

Në 29 vjetorin e rënies së Heronjëve Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu

Kryetari Gashi që nga mëngjesi ka filluar me nderim të Heronjëve Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu, duke nisur nga fshati Llugë në Podujevë me bashkëpunëtorë pranë obeliskut të Heroit të Kombit Afrim Zhitia dhe pastaj në fshatin Llaushë nderuan Heroin Fahri Fazliu, për të vazhduar më pas në komunën e Obiliqit pranë lapidarit të Heroit Fahri Fazliu ku kryetari Xhafer Gashi së bashku me kryesuesin e kuvendit komunal, komandantin e stacionit policor, ekzekutivin dhe qytetarët e shumtë nderuan jetën dhe veprën e Heroit Fahri Fazliu.
“Falë jetës dhe veprës të të gjithë Heronjëve, Dëshmorëve dhe të Rënëve për Liri, ne sot gëzojmë shtetit tonë, prandaj duke nderuar ata ne nderojmë vetën tonë” shtoi mes tjerash Gashi.

Lavdi Jetës dhe Veprës së Heronjëve,
Lavdi të Rënëve për Liri,

Check Also

Kryetari i Komunës, Xhafer Gashi me banorët e fshatit Hade, takuan zyrtarët e KEK-ut

Kryetari i Komunës Xhafer Gashi dhe nënkryetari Ajet Berisha së bashku me banorët e fshatit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by themekiller.com