Home / Komuna (page 4)

Komuna

Turnir në Futsall

Shoqata e Pedagogëve të Kulturës Fizike në bashkëpunim me profesorët e edukatës fizike dhe me DKRS- sektori i Sportit, organizojnë turnirin në futsall me të …

Read More »

Powered by themekiller.com